• Bli
  kjent
  med oss

  Vi er iDrift Web

  iDrift Web er et helnorsk digitalbyrå som driftes av å løse problemer og å bygge løsninger. Da vi startet opp i 2011 bestemte vi oss for å være et annerledes digitalbyrå. De tre siste årene har vi arbeidet hardt for å være, og på å bli, nettopp det.

  Arbeidstroppen vår består av trivelige mennesker som er genuint interesserte i teknologi og utvikling på digitale plattformer. Dressene våre henger i skapet hjemme, mens vi er på jobb og drikker mye kaffe, samtidig som vi knekker kodenøtter. Vi brenner for at våre digitale løsninger skal virke optimalt og at de skal føles bra, i lang fremtid. Ikke bare for de som besøker nettsiden eller som bruker din app, men også for deg som bruker web og applikasjonen som arbeidsverktøy hver eneste dag.

  Vi i iDrift Web er faglig sterke, samtidig som vi er åpne for innspill og nye teknologiske og digitale løsninger. Vi er aldri redde for å prøve ut nye muligheter, men det er kvaliteten på vårt arbeid og løsningene vi finner sammen med våre kunder som er vårt hovedfokus. Alltid. Les mer om oss her

Kenneth Johanson

Daglig leder

Kenneth Johanson har grundig forståelse for utvikling innen digitale medier. Kenneth begynte sin digitale karriere som utvikler med enkel programmering innen HTML og CSS. Dette ble senere utvidet med en bachelor i interaksjonsdesign fra Universitetet i Bergen der Kenneth tok en helomvending fra å være teknisk utvikler til å bli en arkitekt for IT systemer. Dette gir Kenneth en veldig god forståelse for kompleksitet og muligheter innen utvikling for web og system.

Etter noen år som interaksjonsdesigner i Oslo utvidet Kenneth repertoaret med skolegang innen prosjektledelse og gikk over til å være prosjektleder for et IT selskap der. 5 år senere flyttet han tilbake til Haugalandet, bygget hus, ble pappa og ble daglig leder for iDrift Web.

Kenneth har god evne til å sette seg inn i den enkelte brukers perspektiv og til å formidle teknologi på en forståelig måte for alle målgrupper. Han fungerer som et godt bindeledd mellom utviklere og brukere.

Magnus Hauge Bakke

Senior Webutvikler

Magnus begynte sin karriere innen digitale medier i reklamebyrået Carbon14, og var deretter med på å starte iDrift Web.

Han har hatt totalansvar for en rekke prosjekter med stor teknisk variasjon – både frontend og backend.

Selv om Magnus er teknolog har han god forståelse for brukernes behov, og en god formidlingsevne underveis i prosjekter.

Han er alltid på utkikk etter ny teknologi og måter å forbedre eksisterende løsninger på. Elsker utfordringer og mener at ingenting er umulig.

Pål Bjørhovde

Webutvikler

Pål gikk ut fra Høgskolen i Bergen i 2014 med en bachelor som dataingeniør. Hovdedfokuset i avslutningen på studiet var på nettsider og mobilapplikasjoner, men det har tidligere vært mye fokus på systemutvikling og å tilegne seg en viss kunnskap om flere forskjellige relevante (og mindre relevante..) teknologier.

Under studietiden hadde han sommerjobb flere år som systemutvikler hos Sysco, men etter endte studier fikk han jobb som webutvikler hos iDrift Web i august 2014.

Daniel Rufus Kaldheim

Senior Utvikler (Web & Mobil)

Daniel begynte sin karriere i Mediehuset Haugesunds Avis innen digitale medier. Her fikk han brukt sin brennende interesse for ny teknologi og bla. utviklet kanskje Haugalandets første mobil applikasjon for Radio 102. Den fikk også pris for «Årets beste mobile nettsted» av Mediebedriftenes Landsforenings – Årets Mediepriser.

Daniel stod også bak applikasjonene for Sildajazz og Filmfestivalen, som også dunket inn to priser to år på rad, denne gangen for «Best mobile application» av European Newspaper Award.

Videre gikk karrieren over til Colours, hvor han jobbet med webutvikling, HTML5 baserte annonser og spill, før han endte opp hos iDrift Web.

Fredrik Kallevik

Webutvikler

Fredrik er det nyeste tilskuddet hos oss. Han gikk veien gjennom medielinjen på Vardafjell før han fortsatte skolegangen på Universitetet i Stavanger. Der studerte han til en bachelorgrad innen data og i august 2015 ble han ansatt som webutvikler hos oss.

Ditt navn her?

Gjør teamet sterkere!

Er du ordentlig opptatt av hvordan en webløsning er utviklet? Har du tidligere jobbet med webteknologi og nettsider? Eller kanskje har du utviklet noen apper? Vi er på utkikk etter kloke hoder. Du er kanskje akkurat den vi leter etter?

Sjekk ut kildekoden (eller har du kanskje allerede gjort det?) og knekk nøtten der, så tar vi en prat!