Synergia advisors

Synergia advisors

Wordpress

Synergia Advisors AS er et senior-rådgivningsselskap innen strategiutvikling, ledelse, samarbeidsutvikling, teamutvikling, strategisk og operativ trening av salgsorganisasjoner. Ikke minst er selskapet spesialister på og har betydelig erfaring i startrådgivning og analysegjennomføring innen TPM-Leanprosesser, da i tett samarbeid med konsulentselskapet Samarbeidsutvikling Norge AS.

Medarbeiderne i selskapet har lang fartstid i organisasjonsutvikling og trening av organisasjoner innen typologi-verktøyer som MBTI (Myers Briggs Type Indicator), JTI (JungsType Indicator) og DISC. Selskapets rådgivere har min. 20 års fartstid med TPM-Leanprosesser og 30 år med organisasjonsutvikling (strategi, ledelse, samarbeid/team, salg, klok organisering. Likeledes har selskapets rådgivere betydelig erfaring i å støtte menneskers personlige utvikling gjennom oppdrag på dette feltet siden midten av 80 tallet.

Selskapet påtar seg videre styreverv og stiller seg til rådighet ved tema/foredrag innen Lean-ledelse, motivasjon, teamutvikling og optimalisering av salgs-funksjonene.